Termenii si conditiile Traveller`s Guide

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Serviciile TRAVELLER`S GUIDE sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea informatiilor si serviciilor noastre presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate acestea. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea informatiilor si serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze utilizarea informatiilor si serviciilor acestui site.

Continutul acestui site este realizat in mare parte de catre utilizatorii site-ului. In cazul in care gasiti in cadrul site-ului o incalcare a drepturilor de autor, TravellersGuide nu isi va asuma raspunderea, insa, odata semnalata si dovedita incalcarea drepturilor de autor, Travellersguide va inlatura informatia.

PUBLICAREA CONTINUTULUI

Utilizatorul poate alege sa publice text si imagini pe site. Utilizatorul acorda celorlalti utilizatori ai site-ului, dreptul de a vizualiza gratuit continutul publicat, precum si acordarea dreptului de a fi utilizat de TravellersGuide, gratuit si fara restrictii.

Utilizatorul declara pe proprie raspundere ca poseda dreptul de autor a tuturor informatiilor (text sau imagine), publicate pe site, sau este imputernicit de detinatorul dreptului de autor de a acorda altor persoane toate drepturile descrise in acest acord. In plus utilizatorul atesta faptul ca, informatiile publicate nu sunt subiectul niciunei licente care va incalca orice drept acordat altor persoane in acest contract.

Utilizatorul este de acord sa-si asume raspunderea cu privire la autorul, dreptul de autor sau marca inregistrata a oricarei informatii pe care o publica pe acest site.

In cadrul sectiunii de reclamatii/recomandari/sfaturi, sunteti de acord sa afisati informatii reale, care se bazeaza exclusiv pe adevar. In caz contrar va asumati intreaga responsabilitate pentru eventualele prejudicii cauzate tertilor. TravellersGuide NU isi asuma raspunderea pentru nicio informatie (text sau imagine) adaugata de utilizatori.

Cel caruia i se adreseaza reclamatia/ recomandarea, are dreptul la replica. El poate afirma sau infirma continutul anuntului respectiv, avand dreptul la replica care poate fi exercitat atat prin adaugarea unui comentariu public cat si prin adresarea unui mesaj privat catre respectivul reclamant.

Travellers Guide nu genereaza publicitate negativa, asigurand dreptul la replica. Replica celui caruia i se adreseaza anuntul nu va cuprinde mesaje injurioase ori licentioase la adresa reclamatului.

TRAVELLER'S GUIDE isi rezerva dreptul de a refuza postarea, modificarea sau indepartarea continutului la propria sa discretie.

 

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
In timp ce folositi acest site, sunteti de acord sa:

  • nu restrictionati alti utilizatori sa foloseasca acest site.

  • nu afisati sau sa transmiteti orice mesaje, date, imagini sau programe care sunt injurioase, licentioase, obscene, cu continut antisocial sau antisemit care ar putea incita la violenta.

  • nu afisati sau transmiteti documente care contin virusi sau alte particularitati de contaminare sau distructive.

  • nu utilizati facilitatile si capacitatile acestui site pentru a desfasura orice activitate ilegala sau sa solicitati executarea unei activitati ilegale sau a unei alte activitati care violeaza drepturile altora.

TRAVELLER'S GUIDE isi rezerva dreptul de a bloca sau de a refuza accesul oricarui utilizator care nu respecta aceste reguli, fara nici o notificare in prealabil; isi rezerva dreptul de a revoca drepturile de acces oricarui utilizator in orice moment fara nici o notificare.

 

DATE PERSONALE

TRAVELLER'S GUIDE isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. TRAVELLER'S GUIDE asigura utilizatorii sai ca nu va face publice datele personale catre terti. De asemenea, TRAVELLER'S GUIDE isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (autoritatile competente) TRAVELLER'S GUIDE isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care acesta le-a desfasurat prin intermediului acestui site.

 

DREPTURI DE AUTOR

Toate paginile de pe acest site sunt proprietatea TRAVELLER'S GUIDE. Utilizatorii pot face legatura catre paginile acestui site. Intregul continut al serviciului este protejat prin legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este TRAVELLER'S GUIDE. Aveti permisiunea de a lista sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale serviciului doar pentru utilizare non-comerciala proprie.

Va declarati de acord sa oferiti catre TRAVELLER'S GUIDE o licenta neexclusiva, fara pretentii de plata pentru drepturile de autor, cu dreptul de a sublicentia, de a reproduce, distribui, transmite, crea lucrari derivate, expune sau prezenta public orice materiale si alte informatii (incluzand, fara limitare, idei continute in acestea pentru produse si servicii noi sau imbunatatite) pe care le afisati in locatii publice ale serviciului cu toate mijloacele si in orice canal media acum cunoscut sau apoi dezvoltat.

Oferiti catre TRAVELLER'S GUIDE dreptul de a utiliza numele dumneavoastra in legatura cu materialele expuse sau alte informatii, precum si in legatura cu toate materialele de publicitate, marketing si promotionale legate de acestea. Va declarati de acord ca nu veti avea nici o revenire impotriva TRAVELLER'S GUIDE pentru orice violare a unui drept pretins sau adevarat sau pentru dreptul de proprietate in comunicarile cu noi.

Site-ul contine legaturi catre alte site-uri operate de parti terte. TRAVELLER'S GUIDE nu este afiliat cu aceste site-uri si nu este responsabil de continutul care apare in urma legaturilor catre aceste site-uri.

Va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea site-ulului si a Internetului.

TRAVELLER'S GUIDE nu ofera nici un fel de garantie expresa sau implicita, reprezentari sau declaratii oficiale de sprijinire (incluzand garantii fara limitare de titlu sau neviolarea unui drept, sau garantiile implicite de comercializare sau potrivire pentru un scop particular) cu referire la serviciu, orice marfa, informatie sau serviciu oferit prin acest site sau pe Internet in general, si TRAVELLER'S GUIDE nu va fi pasibil de orice cost sau prejudiciu provenit fie direct, fie indirect din astfel de tranzactii. Este doar responabilitatea dumneavoastra de a evalua acuratetea, intregimea si utilitatea tuturor opiniilor, sfaturilor, serviciilor, marfurilor si altor informatii furnizate prin serviciu sau pe Internet in general. TRAVELLER'S GUIDE nu garanteaza ca serviciul va fi neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din serviciu vor fi corectate. Serviciul si orice cod sursa disponibil prin serviciu sunt oferite pe principiul "asa cum sunt, asa sunt disponibile".

Intelegeti in continuare ca Internetul contine materiale needitate, iar unele dintre ele au implicatii sexuale sau pot fi daunatoare pentru dumneavoastra. Accesati astfel de materiale pe riscul dumneavoastra. TRAVELLER'S GUIDE nu detine controlul si nu accepta nici o responsabilitate pentru astfel de materiale.

In nici un caz, TRAVELLER'S GUIDE nu va fi pasibil pentru orice prejudicii incidentale, aparute drept consecinte sau indirecte (incluzand, dar nu limitat la prejudicii pentru pierderi sau profituri, intreruperea afacerilor, pierderea programelor sau a informatiilor si altele ca acestea) aparute din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului, sau orice informatie, sau tranzactie oferita prin intermediul acestuia, descarcata sau legata la acest site, chiar daca TRAVELLER'S GUIDE sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii, sau orice pretentie atribuita erorilor, omisiunilor sau altor inadvertente in acest site, si/sau materiale sau informatii descarcate prin acesta, sau legate la acesta.

Va declarati de acord sa protejati - asigurati, aparati si sa considerati nevinovati TRAVELLER'S GUIDE impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, inclusiv taxe platite avocatilor, rezultate din violarea acestui Acord de catre dumneavoastra.

 

Cartea de oaspeti

Parerea ta conteaza pentru noi. Dorim sa oferim informatii de calitate si sa imbunatatim continutul site-ului nostru. De aceea va rugam sa va exprimati parerea in ceea ce priveste serviciile oferite de noi.

parerea ta aici

 

Contacteaza-ne

Pentru informatii suplimentare sau eventuale neclaritati, click aici sau folositi coordonatele noastre:

e-mail: contact@travellersguide.ro
tel: 0745 / 962829

Suport on-line

Pentru informare eficienta si in timp real folositi ID-ul nostru de Yahoo messenger: travellers_guide_ro

 

 
 
 
 

Home | Destinatii turistice | Cazare | Impresiile turistilor | Informatii Utile | Link-uri turistice | Promovare turism

© 2006-2007 Traveller’s Guide. Toate drepturile rezervate. Utilizarea acestui site implică acceptarea Termenilor şi condiţiilor.

despre noi | contact | cartea de oaspeti
 
 

sejur bulgaria | oferte albena | oferte nisipurile de aur | oferte sunny beach | oferte elenite | oferte obzor | oferte nessebar | oferte constantin si elena |

oferte ski bulgaria | sejur bansko | sejur borovets | sejur pamporovo

despre noi | contact | cartea de oaspeti